Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2011 - Au zdruncinat Romania cu scandalurile lor! Cele mai tari balamucuri din 2011!

Multe dintre persoanele publice din Romania au reusit sa fie in prim plan dupa ce au aparut in ziar si la TV in ipostaze jenante.

24 Decembrie 2011 - Gigi Becali a impartit colindatorilor 800 de milioane de lei vechi VIDEO

Imbulzeala mare la portile casei lui Gigi Becali, unde sute de colindatori s-au calcat in picioare pentru a primi bani de la finantatorul stelist.

24 Decembrie 2011 - Monica Gabor: Am fost exploatata sexual de Damaschin si prietenii lui

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, a depus o plangere in anul 2004 din care reiese ca Dinu Damaschin ar fi incercat sa o plaseze la mai multi clienti, persoane importante din lumea

24 Decembrie 2011 - Zapada, ceata si chiciura.

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit, la aceasta data. Cerul se va innora treptat in regiunile vestice, centrale si nordice unde, mai ales in cursul serii si al noptii, local va ninge.

24 Decembrie 2011 - Un barbat a cazut de pe Pasajul Basarab. Circulatia a fost blocata pe pasarela

Scena socanta noaptea trecuta in Capitala.

24 Decembrie 2011 - Traian Basescu, Emil Constantinescu, Nicolas Sarkozy, David Cameron, Bill si Hillary Clinton, printre invitati - GALERIE FOTO

Cetatenii cehi si numerosi oaspeti de marca straini isi iau adio vineri, la Praga, de la fostul presedinte ceh, om de teatru si erou al "Revolutiei de Catifea" anticomuniste din 1989, Vaclav Havel,

24 Decembrie 2011 - Planurile Elenei Udrea pentru 2012: Imi doresc un copil

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, isi doreste un copil si spera ca aceasta dorinta sa i se indeplineasca in curand, dupa cum a declarat ea in emisiunea "Povestiri adevarate"

24 Decembrie 2011 - Proiect de lege: cine da bani la cersetori risca amenzi de 600 de lei. Sunteti de acord cu interzicerea cersetoriei?

"Vino la mine si impresioneaza-ma, emotioneaza-ma, stoarce-mi o lacrima! Vorbeste-mi de saraca fetita cu chibrituri care vrei sa o ajuti. Ce ii lipseste ei? O blanita? Un apartamentel? Mana intinsa

24 Decembrie 2011 - Ion Iliescu mai scrie o carte

Fostul presedinte, Ion Iliescu, a declarat pentru Romania TV ca a inceput sa lucreze la o carte de amintiri de o viata.

24 Decembrie 2011 - Pe cine a batut Ialomitianu. Cei mai buni ministri de Finante din UE, potrivit "Financial Times"

Gheorghe Ialomitianu, ministrul roman al Finantelor, a fost desemnat "Ministrul de Finante al Anului" de catre publicatia economica de specialitate "The Banker", detinuta de "Financial Times" (FT).

24 Decembrie 2011 - Mario, pe urmele tatalui Sile Camataru

Mario Balint, fiul lui Sile Camataru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in urma unei decizii definitive a magistratilor de la Tribunalul Bucuresti. Anchetatorii si procurorii au indicii ca

24 Decembrie 2011 - Jandarmeria, la posturi de sarbatori

Ordinea publica in Capitala, la evenimentele artistice si religioase ce vor fi organizate de Sarbatori, va fi asigurata de peste 1.2oo de jandarmi.

24 Decembrie 2011 - Andrei Serban, regizor: "Un artist trebuie totdeauna sa mearga impotriva curentului"

Creator al unor spectacole fara egal pe scenele Romaniei si ale lumii, Andrei Serban vorbeste despre intoarcerea la el insusi pe care i-o prilejuieste apropierea Craciunului.

24 Decembrie 2011 - Adevarata moarte a lui Carol al II-lea

Eseurile jurnalistului Ion Cristoiu surprind realitati ale trecutului romanesc, vorbind despre "caderea de la putere" si urmarile ei.

24 Decembrie 2011 - Anca Turcasiu, despre singura ei aparitie topless, in filmul "Miss litoral" din 1990: "Eram pudica, dar am acceptat sa-mi dau jos sutienul. Acum n-as mai face-o!"

Daca exista vreun elixir al tineretii, Anca Turcasiu este o femeie despre care se poate spune ca l-a descoperit.

24 Decembrie 2011 - Mos Craciun exista! Oana si Marioara Zavoranu s-au impacat in Ajunul Craciunului!

Dupa ani de zile de cand nu au sarbatorit Craciunul impreuna, Oana Zavoranu s-a impacat cu mama sa in prag de sarbatoare.

24 Decembrie 2011 - O poveste adevarata de Craciun care te va emotiona pana la lacrimi! Ionut Tanase, castigatorul de la Dansez pentru tine, s-a imprietenit cu Maia, fiica lui Teo

Tremurau amandoua pentru el cand concura la "Dansez pentru tine". Acum, in Ajun de Craciun, s-au vazut pentru prima oara, sa stranga daruri pentru copiii orfani de la centrul in care a crescut si el.

24 Decembrie 2011 - Catalunia va conta pe cetateni si pe guvernul spaniol sa-si atinga tinta de fonduri

Catalunia isi va convinge cetatenii sa cumpere titluri si sa caute ajutor de la noul guvern de la Madrid pentru a-si indeplini necesarul de fonduri pentru 2012, dupa ce criza datoriilor suverane ce a

24 Decembrie 2011 - Europenii au mai multa incredere in UE decat in guvernele nationale

Europenii continua sa vada Uniunea Europeana ca fiind cel mai eficient actor, inaintea guvernelor nationale, in abordarea efectelor crizei economice, potrivit unui sondaj, citat de The Echo.

24 Decembrie 2011 - Moody's mentine ratingul Austriei la AAA

Moody's a mentinut vineri ratingul suveran al Austriei la AAA, cu perspectiva stabila, insa a avertizat ca actuala criza a datoriilor prezinta un risc de creditare, atat pentru Austria cat si pentru

24 Decembrie 2011 - Lovitura de teatru! Pica transferul lui Chipciu la Steaua? Dinamo ii da rivalei lovitura de gratie: "Oferta va exploda ca o BOMBA, Brasovul nu o va da la o parte!"

Chiar daca Gigi Becali a dat ca sigur transferul lui Alexandru Chipciu la Steaua, Dinamo a intrat pe fir si incearca sa-l aduca in ultima clipa pe jucator in Stefan cel Mare.

24 Decembrie 2011 - Transferul lui Dananae a intrat in IMPAS, Ogararu e prea scump! Mutarea SURPRIZA pregatita de Becali: "Da, negociem cu Steaua!"

Dupa ce transferul lui Dananae la Steaua a intrat in impas, ros-albastrii au inceput discutiile cu Tony da Silva, fostul fotbalist al CFR-ului si care in prezent joaca pentru Victoria Guimaraes, dar

24 Decembrie 2011 - Funeraliile lui Vaclav Havel au reunit la Praga numerosi lideri ai lumii

Aproximativ 1.000 de invitati asista la ceremonii, inclusiv la o slujba religioasa, care a inceput la pranz (13.00, ora Romaniei) in Catedrala Saint-Guy a Castelului Praga.

24 Decembrie 2011 - Top 10 evenimente din energie in 2011

Energia a fost ca de obicei o piata agitata, anul 2011 fiind caracterizat prin schimbari majore de strategii atat la nivelul statului, cat al jucatorilor privati.

24 Decembrie 2011 - MAI a supravegheat din elicopter traficul la iesirile din Capitala si pe sase drumuri nationale

Traficul rutier la iesirile din Bucuresti spre autostrazile A1 si A2, precum si cel de pe sase drumuri nationale a fost supravegheat, vineri, dintr-un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie

24 Decembrie 2011 - Ajax s-a inteles cu Chivu? * Frank de Boer: "Stim ca il vrea si Real Madrid, dar noi avem acordul lui"

Cristi Chivu, fostul capitan al echipei nationale, intra in ultimele 6 luni de contract cu Inter Milano si, cum italienii nu i-au facut o noua oferta, se pregateste de plecare.

24 Decembrie 2011 - Ce a cauzat cu adevarat criza euro

Ne-am obisnuit cu ea si pare ca nu se mai termina. Ce sta insa la baza crizei din Zona euro si cine sunt cei responsabili pentru situatia de acum.

24 Decembrie 2011 - Depozitele bancilor la BCE au atins vineri un nivel-record: 347 mld. euro

Depozitele bancilor din Uniunea Europeana la Banca Centrala Europeana au ajuns vineri la o valoare de 347 de miliarde de euro, cel mai ridicat nivel din iunie 2010, potrivit datelor publicate de BCE.

24 Decembrie 2011 - Contraatac dur al premierului Turciei, in "Scandalul genocidului": Sarkozy poate sa-si intrebe tatal legionar de masacrul facut de francezi in Algeria

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat vineri Franta ca a comis un "genocid" in Algeria, ca reactie la adoptarea de catre Adunarea Nationala franceza a unui proiect de lege care pedepseste

24 Decembrie 2011 - Socant: liceenii sauditi invata din manuale cum sa ucida evreii si sa taie mainile hotilor

Totul se petrece intr-un cadru institutionalizat, manualele elevilor din clasele a noua si a zecea din Arabia Saudita, o tara in care Legea Sharia este respectata cu sfintenie, fiind comandate si