Înapoi la listarea arhivei

03 Ianuarie 2012 - Pe Olt s-a inaugurat o hidrocentrala inceputa pe vremea lui Ceausescu

Dupa lucrari care s-au intins timp de 22 de ani, reprezentantii Hidroelectrica au inaugurat recent Cen trala Hidroelectrica (C.H.E.) Robesti, o investitie aproximata la 75 de milioane de euro.

03 Ianuarie 2012 - Momentul cel mai asteptat de Paula Ungureanu: "Abia astept sa devin mamica"

Paula Ungureanu, portarul Oltchimului si al "nationalei" Romaniei, nu mai are rabdare. La finalul lunii februarie ea e programata sa nasca un baietel.

03 Ianuarie 2012 - Dictator la 70 de ani! Sir Alex Ferguson l-a "executat" pe obraznicul Rooney

Managerul scotian nu si-a iertat golgeterul, care i-a stricat aniversarea iesind noaptea in oras. L-a trimis in tribuna, desi avea atita nevoie de Wayne.

03 Ianuarie 2012 - FOTO Udrea, la brat cu Vasile Blaga la petrecerea de Revelion

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a postat pe blog cateva fotografii de la petrecerea de Revelion de la Predeal, intr-una dintre ele strangandu-l de brat calduros pe presedintele

03 Ianuarie 2012 - Discursul de Revelion trece pe online

Traian Basescu a renuntat, de doi ani, sa mai tina obisnuitul discurs de Anul Nou, preferand un mesaj pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

03 Ianuarie 2012 - Tranzactiile militare, cheia succesului pentru realegerea lui Obama?

Economiile statelor prospere din Orientul Mijlociu ar putea juca un rol decisiv in procesul de alegere a presedintelui Statelor Unite in urma alegerilor care vor avea loc in toamna acestui an, se

03 Ianuarie 2012 - Horatius Dumbrava, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii: "Coruptia si indecenta unor magistrati afecteaza credibilitatea Justitiei"

Peste aproximativ o luna, Comisia Europeana anunta rezultatele noului raport interimar pe justitia din Romania in cadrul asa-numitului Mecanism pentru Cooperare si Verificare (MCV) impus din 2007.

03 Ianuarie 2012 - Statul isi vinde perlele energetice

La presiunea FMI, Guvernul va scoate la privatizare in acest an cele mai valoroase companii aflate in portofoliul sau, precum Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica si complexurile energetice.

03 Ianuarie 2012 - Monica are autorizatie sa importe Mr. Pink

Monica Gabor este in culmea fericirii la inceput de an. Pe langa bucuria de a-si petrece Sarbatorile impreuna cu fiica sa, Irina, aceasta a mai avut un motiv de multumire. Potrivit unor surse

03 Ianuarie 2012 - Swiss Capital, cel mai activ broker de la BVB

Swiss Capital a fost cel mai activ broker de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu operatiuni de 5,1 miliarde de lei si o cota de piata de 21,9%, rulajul realizat fiind de 3,5 ori mai mare decat cel

03 Ianuarie 2012 - OTE vinde participatia detinuta la Telecom Serbia

OTE, a anuntat, vineri, vanzarea participatiei minoritare pe care o detine la Telecom Serbia, pentru 380 milioane de euro, informeaza Rompres.

03 Ianuarie 2012 - Boeing a castigat contractul pentru scutul antiracheta american

Compania Boeing a castigat, impotriva celor de la Lockheed Martin, contractul de 3,48 de miliarde de dolari pentru scutul antiracheta american, a declarat Pentagonul vineri, potrivit Reuters.

03 Ianuarie 2012 - M. Costea mai primeste o sansa! "Speram ca a invatat din ultimele intamplari! Calitatile nu i le contesta nimeni"

Stelistii vor sa uite in noul an de problemele generate de fratii Costea in turul campionatului, iar Narcis Raducan spune ca cei doi vor mai primi o sansa sa demonstreze ca isi doresc sa imbrace

03 Ianuarie 2012 - Poveste "made in Romania"! Rica si Dica au fost dati afara de Mioveni dupa ce au renovat vestiarele din propriile buzunare

Adrian Neaga si Nicolae Dica nu au avut un sfarsit de an 2011 prea bun, cei doi find dati afara de la CS Mioveni, echipa la care nu au avut prea multe realizari in turul campionatului.

03 Ianuarie 2012 - Probleme pentru Piti! Selectionerul, chemat in instanta pentru stabilirea paternitatii!

Sfarsitul anului 2011 i-a adus selectionerului Victor Piturca o veste cat se poate de proasta. Antrenorul echipei nationale este chemat in instanta.

03 Ianuarie 2012 - Intrebarea anului: Au trecut zece ani de euro, va rezista moneda Europei pana la finalul lui 2012?

Au trecut zece ani de cand primii euro cu forma fizica au vazut lumina zilei. Daca in 2009 moneda unica europeana era laudata pentru virtutea de protector impotriva crizei financiare mondiale,

03 Ianuarie 2012 - Speculatiile cu aur devin posibile la Bucuresti. Investiti?

In Romania se vor putea infiinta fonduri de investitii in aur, ale caror actiuni sa se tranzactioneze la Bursa. De asemenea, "importul" de astfel de fonduri la bursa din Bucuresti este posibil.

03 Ianuarie 2012 - Bugetarii fericiti. Salariile de la APIA cresc cu 50%

Angajatii Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura vor primi anul viitor majorari salariale medii de 50%. In medie, inseamna un plus de 2.500 de lei brut.

03 Ianuarie 2012 - Nastase: Pentru PDL, romanii din Diaspora prezinta interes ca tinte ale manevrelor electorale

Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat atrage atentia asupra "lipsei de preocupare a actualei conduceri a Romaniei pentru imperative politice majore ale tarii", cum este

03 Ianuarie 2012 - Gulerele albe tiganesti halesc milioane de euro. Activistii romi o duc ca-n sanul lui Avram pe bani europeni

Pe masura ce Bruxellesul preseaza Bucurestiul sa imbunatateasca conditiile de viata ale romilor, sute de mii de euro din fondurile UE si ale Guvernului roman sunt aruncati pe cheltuieli anapoda,

03 Ianuarie 2012 - Ghid pentru pedepsirea corecta a coruptilor

Daca s-ar aplica recomandarile Inaltei Curti, coruptii cu functii si "baietii de milioane" n-ar mai fi condamnati la inchisoare cu suspendare.

03 Ianuarie 2012 - Previziuni politice: Doar PDL si PSD pot asigura o guvernare

Anul 2012 se anunta agitat. Miza este foarte mare: primul an electoral cu alegeri comasate va decide soarta PDL si a USL. Analistii sustin ca vom avea parte de una din cele mai urate campanii

03 Ianuarie 2012 - In 2011 ne-am bucurat pentru Bute si am plans pentru Nesu

RETROSPECTIVA. Anul recent incheiat ne-a adus putine rezultate notabile in sport si multe evenimente negative.

03 Ianuarie 2012 - Ne vom uita iarasi la altii cum castiga?

Romania nu viseaza la prea multe medalii la Jocurile Olimpice de la Londra, evenimentul sportiv numarul unu al anului 2012.

03 Ianuarie 2012 - Pariurile anului 2012. Ce cred specialistii despre anul care a inceput

ECONOMIE. Cresterea economica va continua in 2012 cu procente cuprinse intre 0,5 si 2,1%. Leul va fluctua, ca in 2011, in intervalul 4 - 4,4 lei/euro, iar preturile vor creste moderat, potrivit

03 Ianuarie 2012 - Ilie Stan e optimist: "Steaua e peste Twente!"

Ilie Stan are o declaratie optimista despre "dubla" cu olandezii, inaintea unui sezon in care trebuie sa-si apere rezultatele excelente din 2011.

03 Ianuarie 2012 - Dananae s-a razgindit: vrea la Steaua!

Olteanul ceruse initial un contract de lunga durata ca sa semneze cu Steaua, dar discutiile cu sefii ros-albastrilor l-au convins sa accepte revenirea in Liga 1.

03 Ianuarie 2012 - Veste buna pentru stelisti In Ghencea, din februarie!

Stelistii se reunesc pe 9 ianuarie tot la Mogosoaia, dar sint sanse mari ca ei sa revina in baza traditionala de la inceputul lunii urmatoare.

03 Ianuarie 2012 - Pica transferul la Saint Etienne? Latovlevici e prea scump pentru francezi!

Steaua n-a acceptat sa scada deloc din pretul de 1,5 milioane de euro pe care i l-a stabilit lui Iasmin si Saint Etienne n-a mai trimis oferta.

03 Ianuarie 2012 - Dinamo isi intareste staff-ul tehnic Lupu, scouter la "ciini"!

Fosta glorie a ros-albilor s-ar putea alatura de saptamina viitoare staff-ului scouterilor din Stefan cel Mare.