Înapoi la listarea arhivei

24 Martie 2012 - EXCLUSIV GAZETA Macedoneanul cu 40 de meciuri in Romania ne pune in tema inaintea meciului din preliminarii: "Ei sunt cei mai periculosi, iar Pandev va da gol!"

Articol de Remus Dinu - Publicat miercuri, 24 martie 2021, 15:35 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 15:37

24 Martie 2012 - La asta chiar nu te asteptai! Copos l-a readus pe Dinu Gheorghe la Rapid

George Copos a gasit metoda pentru a revitaliza echipa. L-a readus la club pe fostul presedinte, Dinu Gheorghe.

24 Martie 2012 - Avocatul lui Boldea: "Se intoarce acasa intr-o saptamana"

Mihail Boldea se va intoarce acasa in cel mult o saptamana, a declarat astazi, la Realitatea TV, avocatul deputatului, George Moloman.

24 Martie 2012 - Sechestru pe o parte din averea lui Boldea. Vezi ce decizii asiguratorii au luat procurorii!

Procurorii DIICOT au pus sechestru asigurator pe doua apartamente si patru terenuri ale lui Mihail Boldea, cat si asupra unor conturi si sume de bani. Autoritatile au mai dispus indisponibilizarea a

24 Martie 2012 - Incep derby-urile! Urmatoarele 4 etape ar putea "rasturna" partea de sus a clasamentului. Cine va profita?

Derby-ul Dinamo - Vaslui da startul unei serii de meciuri tari in Liga 1. Rezultatele din urmatoarele 4 etape vor putea da o noua ordine in clasament.

24 Martie 2012 - Florin Busuioc are planuri mari, vrea sa devina scenarist! A renuntat sa joace in filme pentru a-si implini visul!

Prezentatorul rubricii "Meteo" de la Pro tv se pregateste sa devina scenarist, chiar daca nu are studii in domeniu, Florin Busuioc vrea sa-si indeplineasca acest vis.

24 Martie 2012 - Crin Antonescu, din nou despre somn: Dorm foarte putin

Invitat aseara la o emisiune la Antena 3, liderul PNL, Crin Antonescu s-a aratat deranjat de faptul ca i se reproseaza ca are un program de somn dezordonat, afirmand ca de fapt, doarme foarte putin.

24 Martie 2012 - Ultima zi de low-cost pe Aeroportul Baneasa. Vezi cum te afecteaza

Astazi este ultima zi in care companiile aeriene low-cost vor mai opera de pe Aeroportul Baneasa. De maine, toate zborurile se vor muta pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, potrivit

24 Martie 2012 - "Gigi Terapia" Becali isi ingrijeste finul: "Dimineata mulg oile si merg la Cristi sa-i dau lapte"

Gigi Becali are grija de finul sau. Patronul Stelei a promis ca va incerca sa-l convinga pe Cristi Borcea sa respecte regimul impus de catre medici si a luat prima masura: in fiecare dimineata ii

24 Martie 2012 - Despartirea de Cruduta i-a provocat o criza de nervi lui Mihai Costea: A sarit sa-l bata pe Ilie Stan

Mihai Costea, cunoscut si sub numele "Nila", trece din scandal in scandal dupa despartirea de asistenta lui Captos, Daniela Crudu.

24 Martie 2012 - Boldea: Sa nu ma caute domnul Basescu. Vin cum gasesc bilet sa ma incatuseze

Deputatul Mihail Boldea se va reintoarce in Romania cum gaseste bilet de avion. Parlamentarul a mai anuntat ca a depus plangeri la Parchet, impotriva Laurei Codruta Kovesi, Codrut Olaru, si chiar

24 Martie 2012 - Steaua, de rasul lui Giani Kirita

Rival traditional al "militarilor", Kirita spune ca Ilie Stan n-are o echipa care sa emita pretentii la titlu in acest sezon.

24 Martie 2012 - Razvan Lucescu pleaca de la Rapid

Razvan Lucescu va pleca la finalul acestui sezon de la Rapid, desi a semnat in vara lui 2011 un contract pentru patru ani.

24 Martie 2012 - Madalina Draghici a sarbatorit vindecarea de gripa in club, cu fetele

Madalina Draghici, cunoscuta pentru rolul ei din telenovela romaneasca "Iubire si onoare", a fost nevoita sa stea in casa timp de cateva zile, din cauza unei gripe de care nu mai scapa.

24 Martie 2012 - Meciul lui Bute, pe un post de nisa?

Postul TV "The Money Channel" este favorit sa transmita in direct supermeciul de box dintre romanul Lucian Bute si britanicul Carl Froch, programat pe 26 mai, la Nottingham.

24 Martie 2012 - Continua risipa din bani publici la Arena Nationala 1,2 milioane de euro pentru greble si motocositoare!

Atit va plati Primaria Bucuresti pentru o prelata ce va proteja gazonul, zece motocositoare, greble, lopeti si alte ustensile de intretinere

24 Martie 2012 - Ce preferinte ciudate are fostul OTV-ist! Afla ce a facut Doru Iuga la cateva ore dupa ce a fost eliberat din arest!

Proaspat eliberat din arest, Doru Iuga a iesit vineri dimineata din casa pentru a face un tur al orasului pe care nu il mai vazuse de aproape un an. Fostul om de televiziune s-a urcat singur intr-un

24 Martie 2012 - Esecul de la Tirgu Mures a venit ca urmare a unei tactici falimentare pregatite de Ilie Stan

Stan a pregatit meciul de la Tirgu-Mures intr-o atmosfera vesela, cu antrenamente relaxate si glume intre jucatori

24 Martie 2012 - Incepe Razboiul Stelelor * Dinamo - Vaslui da startul derby-urilor din retur

Dinamo - FC Vaslui, de duminica, deschide duelurile directe dintre echipele ce se bat la titlu. "Ciinii" nu i-au mai invins pe moldoveni din 2009

24 Martie 2012 - Made in Pipera Ilie Stan a acceptat indicatiile patronului, a pierdut meciul, dar a scapat astfel de critici

Becali l-a titularizat pe Lupu, ca sa nu mai joace Chiriches fundas dreapta. Fotbalistul de 21 de ani "chinuit" in locul lui Dananae, care a gresit decisiv la Tirgu-Mures, avea doar 15 minute jucate

24 Martie 2012 - Fugarul Boldea, fara bani, intre Congo si Kenya

Speriat de scandalul iscat in urma plecarii din tara, deputatul incearca sa acrediteze ideea ca este in vacanta si ca procurorii au stiut de escapada sa, lucru negat de DIICOT.

24 Martie 2012 - Gheorghe Udriste: "La metroul din sectorul 6 se lucreaza la foc continuu"

Seful Metrorex spune ca noua magistrala, care costa 250 de milioane de euro, va fi gata in 2015.

24 Martie 2012 - Surpriza colosala! Bote s-a revazut cu mama "fiului" sau, dupa 20 de ani! Vezi cum arata fosta iubita a designerului!

Viata lui Catalin Botezatu bate orice scenariu de telenovela, iar la ultimul eveniment monden la care a participat a avut parte de o surpriza colosala, care l-a lasat fara cuvinte.

24 Martie 2012 - Andreea Marin s-a intors de la New York cu un Hermes fals!

Desi, din punct de vedere financiar, si-ar permite sa aiba o garderoba demna de o vedeta de talia ei, Andreea Marin nu pune mare pret pe aspectul fizic.

24 Martie 2012 - A serbat ziua de nastere a iubitei in clubul unde avea concert!

Pentru ca ziua de nastere a iubitei sale a cazut odata cu concertul pe care trebuia sa-l sustina intr-un club din Centrul Vechi, Tudor de la Fly Project a sarbatorit-o pe Ana Maria Stancu direct pe

24 Martie 2012 - Andreea Raicu, despre despartirea de Tudor Chirila: A lasat urme!

Vedeta Prima TV a povestit pentru EVZ cat de importanta mai este iubirea in viata ei, de ce a ales sa fie vegetariana, dar si cat de usor este sa lucrezi la un spectacol alaturi de copii.

24 Martie 2012 - Deputatul Bogdan Ciuca, al carui cabinet notarial apare in dosarul Boldea: "Nu am combinatii cu Boldea"

Deputatul conservator Bogdan Ciuca, al carui cabinet notarial apare mentionat in dosarul deputatului Mihail Boldea, sustine ca nu a incheiat niciun act pentru deputatul urmarit international sau

24 Martie 2012 - Prigoana: Sunt opusul lui Oprescu - el slab, eu gras, el cu doua picioare, eu cu un picior

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, vineri, ca democrat-liberalii vor propune intr-un final un alt candidat din partea partidului. Prigoana s-a caracterizat ca fiind oposul primarului general

24 Martie 2012 - Nastase: Dupa ce a fost presedinte-jucator, Basescu si-a gasit o noua vocatie: aceea de presedinte-serif

Dupa ce a fost, pe rand, presedinte jucator si apoi pacificator in UE, Traian Basescu si-a gasit o noua vocatie, aceea de presedinte-serif, sustine fostul premier, Adrian Nastase, pe blogul personal,

24 Martie 2012 - Rihanna, femeia fatala si dura, in noul videoclip "Princess of China"!

Rihanna si-a schimbat din nou look-ul pentru videoclipul piesei "Princess of China", pentru a intra mai bine in pielea personajului, o femeie fatala, dura si independenta.