Înapoi la listarea arhivei

09 Decembrie 2013 - Basescu cere reexaminarea modificarilor la legile camerelor de agricultura si silvicultura

Presedintele Traian Basescu solicita Parlamentului reexaminarea modificarilor la legile privind camerele de agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

09 Decembrie 2013 - Cum vrea Oprescu sa treaca afacerea "sediu de lux" de pe umerii sai pe cea a alesiilor generali . A convocat sedinta de indata si a plecat in delegatie

Dupa ce a anuntat ca va convoca sedinta de indata a Consiliului General al Capitalei si va cere prelungirea contractului de inchiriere a sediului de lux, primarul general, Sorin Oprescu, a plecat in

09 Decembrie 2013 - Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guinness

Actorul Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va fi inscris in Guinness World Records cu titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru.

09 Decembrie 2013 - Victor Ponta: Vrem amanarea accizei la motorina cu trei luni

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Guvernul doreste ca acciza de 0,7 centi sa fie aplicata doar pentru benzina urmand ca accizarea motorinei sa aiba loc peste alte trei luni.

09 Decembrie 2013 - Lazaroiu, despre excluderea lui Florin Popescu: "Ma nedumereste cum Saftoiu care a fost trup si suflet impotriva PDL e in partid"

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat ca excluderea lui Florin Popescu din PDL transmite un mesaj gresit membrilor si activistilor partidului, in conditiile in care acesta a avut

09 Decembrie 2013 - Nicolaescu: Toate spitale din tara vor fi controlate pentru a preveni situatiile dificile

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca in perioada urmatoare toate cele 340 de spitale de stat existente la nivelul tarii vor fi controlate. "Am primit mai multe semnale de la

09 Decembrie 2013 - Cod GALBEN de ninsori si viscol pentru 26 de judete

Meteorologii au emis o informare de vant puternic pentru Dobrogea, pana la ora 20.00.

09 Decembrie 2013 - Fostul deputat Dan Pasat afla luni daca se duce sau nu la inchisoare

Completul de cinci judceatori de al instanta suprema a ramas in pronuntare in dosarul fostului demnitar.

09 Decembrie 2013 - Fost director al Postei, acuzat de un alt "tun" de 6,5 milioane de euro

Trei fosti directori ai Postei Romane au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie dupa ce, in 2008, au aprobat achizitia de echipamente informatice pentru institutie la preturi de 12 ori

09 Decembrie 2013 - "DOSARUL POSTA". Fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy ar putea afla astazi sentinta in "Posta Romana"

Tudor Chiuariu este judecat in recurs de un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Posta Romana.

09 Decembrie 2013 - Liga I etapa a XVII-a: Steaua, depasita si de Petrolul. Vezi rezultatele si clasamentul

Etapa a XVII-a a Ligii I a adus un al patrulea rezultat 1-1, egal cu un esec, pentru campioana Romaniei, Steaua ocupand locul al treilea in spatele echipelor Astra si Petrolul.

09 Decembrie 2013 - Vin ninsori si ger puternic. Prognoza meteo pana pe 22 decembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani.

09 Decembrie 2013 - Nou termen in "Dosarul Transferurilor" * Un martor: "Clubul Dinamo s-a desfiintat in 1993, eu am fost unul dintre noii fondatori"

Sint audiati mai multi oameni care au facut parte de-a lungul timpului din Comitetul Executiv al lui Dinamo.

09 Decembrie 2013 - Steaua l-a ratat pe Tudorie: "Am facut si oferta pentru el" * De ce nu s-a perfectat transferul atacantului

Alexandru Tudorie a marcat aseara impotriva Stelei in remiza de la Galati, scor 1-1, iar Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a vrut sa-l transfere la echipa ros-albastra.

09 Decembrie 2013 - Florin Popescu, omul de incredere al Elenei Udrea, a fost exclus din PDL

Sustinator al Elenei Udrea, deputatul Florin Popescu, fost sef al PDL Dambovita, a fost exclus luni din partid, pe motiv ca a pus umarul la constructia Partidului Miscarea Populara. Decizia vine la

09 Decembrie 2013 - Danciulescu va avea un meci de retragere-eveniment: "Vine Inter Milano!"

Dinamo ii pregateste lui Danciulescu un meci de retragere-eveniment, in compania cistigatoarei Champions League din 2010, Inter Milano.

09 Decembrie 2013 - PDL n-a gasit motive sa atace Bugetul la CCR

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul de stat pe 2014 la Curtea Constitutionala. Blaga a precizat insa ca Presedintia "are cu totul

09 Decembrie 2013 - S-au impacat? Mihaela Radulescu si Otil nu-si mai ascund sentimentele

Cu toate ca s-a speculat ca s-ar fi despartit si o buna perioada de timp nu au mai aparut impreuna, iata ca Mihaela Radulescu si Dani Otil se afiseaza din nou impreuna.

09 Decembrie 2013 - Rivalii sar la gitul rivalilor: "Steaua transfera arbitri, nu jucatori! Sa-i dea un tricou si lui Dima" * UPDATE / Reghe raspunde: "Voi vorbiti?"

Laurentiu Reghecampf a reactionat astazi dupa acuzele venite din partea rivalilor si spune ca Steaua nu este interesata de astfel de aspecte:

09 Decembrie 2013 - Motivul pentru care deputatul Florin Popescu ar putea fi demis din PDL

Deputatul Florin Popescu ar putea fi demis, luni, din Partidul Democrat Liberal. Masura ar putea fi luata din cauza ca acesta a participat la inaugurarea sediului Miscarii Populare, potrivit B1TV.

09 Decembrie 2013 - Circulatia trenurilor, modificata pe 19 decembrie. Vezi ce trasee sunt afectate

CFR Calatori anunta ca mai multe trenuri vor avea treseele modificate din cauza unor lucrari la infrastructura feroviara.

09 Decembrie 2013 - Mai multi activisti straini Greenpeace au escaladat gardul Palatului Parlamentului Circa 40 de persoane au sapat gropi in semn de protest

Protestul a inceput in jurul orei 10.00, atunci cand circa 40 de activisti romani si straini, voluntari ai Asociatiei Greenpeace, au sarit gardul Palatului Parlamentului si au inceput sa sape gropi,

09 Decembrie 2013 - Dedeman a investit 15 milioane de euro intr-un magazin la Ploiesti

Dedeman va deschide vineri un magazin la Ploiesti, al 6-lea din planul de investitii pentru acest an si al 36-lea din retea, in urma unei investitii de 15 milioane euro.

09 Decembrie 2013 - Gigi Becali, liber de sarbatori? Instanta a ramas in pronuntare!

Decizia in cazul recursului la contestatia masurii executarii pedepsei a ramas in pronuntare, iar Gigi Becali a revenit deja la Penitenciarul Jilava. Daca se admite recursul, contestatia va merge la

09 Decembrie 2013 - Comisia parlamentara din Senat analizeaza cu usile inchise creditul lui Basescu. Ghetea invoca si el "secretul bancar"

Comisia senatoriala care investigheaza in ce cconditii i-a acordat CEC creditul exceptional de 1 milion de euro Ioanei Basescu, pentru terenul din Calarasi, lucreaza de astazi, insa cu usile inchise.

09 Decembrie 2013 - Lavinia Parva, insarcinata? Imaginile care spun totul

Dupa ce saptamana trecuta, Stefan Banica junior marturisea ca si-ar dori un copil cu mai tanara lui iubita, Lavinia Parva pare sa-i fi indeplinit dorinta.

09 Decembrie 2013 - Proteste ale transportatorilor fata de majorarea accizei la carburanti. "Nu putem accepta explicatiile lipsite de logica prin care Guvernul incearca sa justifice abuzul comis"

Proteste ale transportatorilor rutieri de marfuri, care au blocat practic traficul pe centurile marilor orase, nemultumiti de majorarea accizei la carburanti pe care o considera lipsita de logica,

09 Decembrie 2013 - COD GALBEN de ninsoare si vant in 26 de judete

ANM a emis o ATENTIONARE COD GALBEN de ninsoare si vant valabila in 26 de judete din Romania.

09 Decembrie 2013 - Ponta va pleca, luni seara, la Johannesburg, pentru a asista la funeraliile lui Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca va pleca la Johannesburg, in Africa de Sud, pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela.

09 Decembrie 2013 - Chiuariu si Fenechiu, judecati in recurs in dosarele de coruptie Posta Romana si Transformatorul

Curtea Suprema judeca astazi recursurile din dosarele de coruptie ale fostilor ministri Relu Fenechiu si Tudor Chiuariu. Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, este judecat in recurs in