Înapoi la listarea arhivei

04 Octombrie 2014 - Tariceanu: Sunt singurul candidat care il poate invinge pe Ponta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, candidat independent la alegerile din noiembrie, sustine ca este singurul care il poate invinge pe liderul PSD, premierul Victor Ponta, pe care il

04 Octombrie 2014 - Udrea: Sunt singura care poate da sansa romanilor la demnitate

Presedintele PMP, Elena Udrea, si-a inceput sambata turneul electoral la Drobeta Turnu-Severin, unde se desfasoara a VIII-a editie a manifestarii culturale "Toamna severineana", scrie Agerpres.

04 Octombrie 2014 - Peste 1,7 milioane de bucuresteni au ramas fara apa calda. Lider de sindicat al RADET: Nicio sansa ca problema sa fie rezolvata pana luni. Oprescu: "E o amenintare la siguranta populatiei"

Peste 1,7 milioane de bucuresteni nu au apa calda de doua zile si nici sperante ca problema va fi rezolvata in acest sfarsit de saptamana. De vina pentru aceasta situatie ar fi datoriile in lant

04 Octombrie 2014 - Reteaua Mega Image ar putea fi fortata sa renunte la magazine Angst

Reteaua Mega Image ar putea fi fortata sa renunte la o parte din cele 20 de magazine pe care vrea sa le preia de la compania Angst, deoarece in anumite zone din Bucuresti cele doua retele ar avea

04 Octombrie 2014 - Turcescu catre Mircea Marian: Daca revin in presa o voi face acolo unde voi putea practica jurnalismul fara sa-mi insel telespectatorii

Jurnalistul Robert Turcescu a scris pe contul de Facebook al lui Mircea Marian ca nu intentioneaza sa se angajeze la Romania Tv si la nici o alta televiziune de stiri.

04 Octombrie 2014 - O statie de metrou din Bucuresti adaposteste un muzeu unic in lume, cu fosile preistorice

Putini dintre calatorii care trec zilnic prin statia de metrou Politehnica stiu ca de fapt calca peste fosile preistorice.

04 Octombrie 2014 - Fostul primar Poteras a fost achitat pe motiv ca nu s-a dovedit ca a primit mita si ca Primara Generala nu a recunoscut paguba

Un judecator a motivat decizia de achitare a fostului primar al sectorului 6, Cristian Poteras, acuzat alaturi de alti sase functionari din Primarie de abuz in serviciu. Desi prejudiciul stabilit de

04 Octombrie 2014 - Robert Turcescu s-a cununat civil cu iubita sa de 25 de ani. Vezi PRIMELE IMAGINI de la eveniment

Jurnalistul Robert Turcescu s-a cununat civil, in aceasta dimineata, cu iubita sa de 25 de ani, designerul Oana Nutu.

04 Octombrie 2014 - EMOTII pentru HORIA BRENCIU, VICTOR SLAV si LILI SANDU. Ce se intampla chiar ACUM cu ei?

Cu doar o zi inainte de marele debut pe "sticla", prezentatorii show-ului Danseaza printre stele s-au reunit in aceasta dimineata la platou pentru o ultima repetitie generala.

04 Octombrie 2014 - SCANDAL IN PMP. Elena Udrea il pune la zid pe Cristian Preda: "Diploma nu ofera garantia caracterului"

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat intr-un interviu pentru Adevarul Live ca se astepta ca europarlamentarul Cristian Preda sa intoarca spatele partidului din care face parte.

04 Octombrie 2014 - Premierul Victor Ponta: "Ca o persoana care am fost adolescent in timpul perioadei comuniste, eu reprezint o generatie care nu mai accepta coruptia"

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu video acordat ziarului italian Corriere della Sera ca nu mai accepta coruptia si ca va face tot ce-i va sta in putinta ca Romania sa nu mai fie

04 Octombrie 2014 - Duel intre raniti * Rapid a remizat la Chiajna, 0-0, la capatul unei partide fara ocazii

Aflate in zona fierbinte a clasamentului, formatiile s-au multumit cu un punct si au lasat un gust amar dupa prestatia de ieri seara.

04 Octombrie 2014 - Mircea Albulescu implineste astazi 80 de ani! Ce mesaj i-a transmis Victor Ponta

Actorul Mircea Albulescu implineste astazi venerabila varsta de 80 de ani. Cu aceasta ocazie, premierul Victor Ponta i-a transmis un mesaj in care ii ureaza "La multi ani".

04 Octombrie 2014 - Dosarul Microsoft. Presedintele a avizat urmarirea penala pentru cinci fosti ministri

Presedintele Traian Basescu a anuntat, ieri, ca a aprobat solicitarea ministrului Justitiei privind inceperea urmaririi penale pentru cei cinci fosti ministri in dosarul Microsoft.

04 Octombrie 2014 - Merkel considera ca R. Moldova are dreptul la autodeterminare

Cancelarul german, Angela Merkel a declarat, vineri, ca va depune eforturi ca R.Moldova, Ucraina si Georgia sa beneficieze de dreptul la autodeterminare pe care l-au avut cetatenii germani,

04 Octombrie 2014 - Ponta vobeste despre Ungaria, ca raspuns la declaratiile Victoriei Nuland

Victor Ponta, intrebat despre afirmatiile lui Nuland privind ignorarea valorilor democratice si protejarea coruptilor, a declarat ca

04 Octombrie 2014 - ECATERINA ANDRONESCU "Infractorul de serviciu" care vrea sa-si dea foc

Politiciana care a ajuns in Parlament, "garantata" de Marian Vanghelie, este in centrul unei anchete de coruptie fara precedent. Intreaga ei cariera universitara este strans legata de PSD.

04 Octombrie 2014 - Pregatiri pentru Ebola: Se cumpara capsule de transport si spital de campanie

Cum in Romania este posibil oricand un caz de Ebola, din cauza numarului mare de conationali care muncesc in tarile din Africa lovite de epidemie, se fac pregatiri serioase pentru izolarea

04 Octombrie 2014 - Afacerea Microsoft. Licente noi pentru calculatoarele din scoli, pe banii elevilor!

De la inceputul lui 2014, o serie de licente Microsoft utilizate in scoli au expirat, iar Ministerul Educatiei nu a mai platit pentru innoirea lor.

04 Octombrie 2014 - Andreea Mantea si iubitul ei S-AU DESPARTIT! Uite ce a marturisit ea

Andreea Mantea si iubitul ei, Cristian Mitrea, s-au despartit. Ea a marturisit acest lucru, insa nu a dorit sa ofere prea multe detalii.

04 Octombrie 2014 - Te-a CUCERIT cu rolul LIZUCA din "DUMBRAVA MINUNATA", dar ACUM nu MAI ARE NICIO TREABA cu ACTORIA! | FOTO

Avea patru ani si jumatate cand a facut un rol exceptional in filmul "Dumbrava minunata", unde i-a dat viata Lizucai. Insa, Diana Musca nu a fost tentata de o cariera in cinematografie.

04 Octombrie 2014 - Loredana, LUATA DE VAL! S-A ASEZAT PE BUTON, la "Vocea Romaniei"

Andrei Cheteles, in varsta de 24 ani, a facut senzatie la "Vocea Romaniei", iar pe Loredana Groza a facut-o sa pluteasca.

04 Octombrie 2014 - Moment incredibil la Chiajna * Gesturi rasiste ale fanilor rapidisti! Wellington, in lacrimi: "Nu sint maimuta! Nu sintem la ZOO"

Rapidul risca o suspendare dura din partea comisiilor, dupa gesturile rasiste ale suporterilor la meciul cu Chiajna, scor 0-0.

04 Octombrie 2014 - Scena INCREDIBILA la Cernauti. Directorul Spitalului Regional, carat cu tomberonul prin tot orasul si fortat sa-si scrie demisia (VIDEO)

Sute de angajati ai Spitalului Regional Cernauti l-au luat pe sus, miercuri, pe directorul spitalului, Manoly Mihaychuk, si l-au aruncat intr-un tomberon.

04 Octombrie 2014 - Uite cum se bat in abonamente furnizorii de telefonie!

Furnizorii duc zilnic o lupta nu doar pentru castigarea de noi abonati, ci mai ales de "rapire" a clientilor retelelor concurente.

04 Octombrie 2014 - Ia-ti rochie de mireasa cu 500 de lei

Daca ai planuri de casatorie nu poti lipsi de la cel mai asteptat targ de profil. Viitoarele mirese isi pot cumpara rochia mult visata si cu 80% reducere.

04 Octombrie 2014 - Asa il faci sa manance sanatos!

Lasa-l sa te ajute la pregatirea mesei

04 Octombrie 2014 - Basescu a cerut inceperea urmaririi penale pentru cinci fosti ministri, in dosarul Microsoft: "Nimic din acest dosar nu provine de la Bittner"

Principalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu:

04 Octombrie 2014 - Dan Dungaciu: Capcanele trilateralei Romania - Ucraina - Republica Moldova

E dificil sa discerni, in campania electorala, ce este substanta si ce este (doar) mesaj electoral.

04 Octombrie 2014 - Seful SRI a anuntat ca va demisiona dupa alegerile prezidentiale din noiembrie

George Maior, seful Serviciului Roman de Informatii, a anuntat la Timisoara ca va demisiona de la sefia institutiei pe care o conduce de opt ani. Maior spune ca noul presedinte, care va fi ales la