Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.400 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Iohannis la Bruxelles: Romania sa treaca la moneda euro cat mai repede

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:50

Iohannis la Bruxelles: Romania sa treaca la moneda euro cat mai repedePotrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, "Klaus Iohannis a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de a adera la zona euro cat mai curand posibil, aratand ca, pentru tara noastra, adoptarea monedei unice este un obiectiv de importanta esentiala, atat pentru economia nationala si prosperitatea pe termen lung a cetatenilor romani, cat si pentru pozitionarea noastra in interiorul Uniunii".
Din zona euro fac parte 19 state, cel mai recent stat in care s-a facut pasul spre moneda

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Evenimentul Zilei ]

PSD A FOST INVINS! Majoritatea a fost anulata! News alert!

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:50

PSD A FOST INVINS! Majoritatea a fost anulata! News alert!Acest amendament a fost votat si de Eugen Teodorovici, cel care a inclinat decisiv balanta si a condus la infrangerea majora a PSD. Concret, conform noului amendament trecut, Unitatile Administrativ Teritoriale vor primi 100% din impozitul pe venit. Mai precis, 20 de miliarde de lei provenite din impozitul pe venit se duc catre primarii si nu mai ajunge nimic la Bugetul de Stat. Din aceasta cauza, Bugetul de Stat pierde 4,6 miliarde de lei, bani care vor trebui compensati.
Practic, aceasta

Actualitate / stiri Actualitate119 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Familia lui Blaga, contract de 360.000 de lei in Petrosani

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:50

Familia lui Blaga, contract de 360.000 de lei in PetrosaniDirectia Administrarea Domeniului Public si Privat din Petrosani a anuntat ca firma Axis Security a castigat licitatia la care au depus oferte 10 firme. Axis Security este reprezentata de mama lui Andrei Ionut Rudeanu, ginerele fostului lider PNL Vasile Blaga, scrie Informatia Vaii Jiului.
Valoarea contractului este mai mica decat estimarea primariei, contractul scos la licitatie fiind de 394.200 de lei.
Timp de 12 luni, firma va avea de indeplinit urmatoarele conditii din contract:
ACUM poti

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Evenimentul Zilei ]

O tara luata mereu prin surprindere

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:49

O tara luata mereu prin surprindereFapt este ca vorbele au fost rostite la putin timp dupa tragedia de la Colectiv si au avut masa, greutate si miez. Remercabil, mai ales ca au venit din zona discursului arid si inconsistent al politicii. La mijlocul saptamanii, Romania a fost luata din nou prin surprindere. Drama petrecuta la metrou a pus in miscare, in mod firesc, emotii. Si aceleasi intrebari: ce se putea face?, cum se putea preveni?, daca se putea, ce e de facut ca sa nu se mai repete? Chiar si in obisnuinta viiturii zilnice

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Mircea Lucescu i-a dat un sfat ESENEsIAL lui Nicolae Dica. "Mai bine renunti la acel jucator"

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:49

Mircea Lucescu i-a dat un sfat ESENEsIAL lui Nicolae Dica. "Mai bine renunti la acel jucator"Mircea Lucescu a sustinut, vineri, o lectie deschisa, in fata cursantilor de la Licenta PRO. Tehnicianul care pregateste nationala Turciei a fost intrebat de Nicolae Dica, antrenorul de la FCSB, cum se poate lucra cu un fotbalist-problema, trimiterea fiind catre recalcitrantul Denis Alibec. Raspunsul lui "Il Luce" a fost ferm:

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Horoscop Cum a inceput Razboiul de Independenta. Conjunctiile din anul 2018 par a indica un an bun.

Sambata, 16 Decembrie 2017, ora 05:49

Horoscop Cum a inceput Razboiul de Independenta. Conjunctiile din anul 2018 par a indica un an bun.Horoscop Pe 16 decembrie s-au nascut Caterina de Aragon, Gebhard von Blucher, Ludwig van Beethoven, Edward Emerson Barnard, Leopold I, Max Linder, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, C. Jinarajadasa, Elena Bacaoanu, Mircea Heroveanu, Noru Demetriad. Pe 17 decembrie s-au nascut Paracelsus, Humphrey Davy, Erskine Caldwell, Horia Popescu, Doina Melinte, Dumitru Bagdasar, I.A. Bassarabescu, Vasile Lovinescu.
Horoscop In calendarul crestin-ortodox pe 16 decembrie sunt Sfintii: prorocul Agheu si

Actualitate / stiri Actualitate61 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Guvern. DECIZII de ULTIMA ORA legate de Administratia Penitenciarelor

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

Guvern. DECIZII de ULTIMA ORA legate de Administratia PenitenciarelorAstfel, numarul posturilor a fost suplimentat cu 1.000 de locuri, de la 15.041 la 16.041.
"Ministerul Justitiei a intreprins, in perioada 2014 - 2016, la nivelul sistemului penitenciar, un proces de standardizare a numarului de posturi in sistem, prin redimensionarea statelor de organizare si a structurilor organizatorice, pe domenii de activitate, rezultand un necesar total de 20.120 de posturi. Suplimentarea necesara de 5.061 de posturi nu se

Actualitate / stiri Actualitate67 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Brexit si romanii din Marea Britanie. RASPUNSURILE lui Klaus Iohannis. NEWS ALERT!

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

Brexit si romanii din Marea Britanie. RASPUNSURILE lui Klaus Iohannis. NEWS ALERT!"Eu cred ca se va ajunge la un acord. Acum, sincer, trebuie sa spun ca nu este doar un gentlemen's agreement. Stiu ca cineva dintre negociatori a spus ca este vorba de niste declaratii de intentii. Nu, este un document foarte tehnic deja si e un document care pe noi ne satisface, fiindca, de exemplu, problema cetatenilor romani care se afla in Marea Britanie este bine rezolvata, sigur, si pentru ceilalti, nu numai pentru romani, si multe probleme. Problema extrem, extrem de spinoasa a banilor a

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Mos Craciun, papagalul si dihorul

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

Mos Craciun, papagalul si dihorul"Va pot compara cu un dihor daca vreti comparatie. In atlasul zoologic pot gasi imediat comparatie", i-a replicat Turcescu. Acesta l-a mai invitat pe Nicolicea sa se uite la"bilele" lui. Era 09.00 dimineata.
ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII si EVENIMENTELE anului 2017La ora 11.00, un barbat deghizat in Mos Craciun si-a facut aparitia la etajul 6 al Camerei Deputatilor, unde parlamentarii discutau

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Evenimentul Zilei ]

'Ndrangheta "DECAPITATA". Mafia calabreza luata cu asalt

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

'Ndrangheta "DECAPITATA". Mafia calabreza luata cu asaltIn urma numeroaselor perchezitii, se afla in curs un important sechestru de bunuri in valoare de arpoximativ 25 de milioane de euro. Amanuntele vor fi facute cunoscute in cadrul unei viitoare conferinte de presa. Este vorba de un sofisticat circuit criminal, pornind de la constructii, agricultura, industrie alimentara, intermedieri imobiliare, energie reciclabila.
Printre arestati se afla un fost primar membru de vaza al 'ndranghetei si un responsabil local pentru Turism, Sport si Spectacole.

Actualitate / stiri Actualitate68 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Horoscop O carte folositoare dacofililor. Comorile si detectorul de metale. Cine nu are un trecut, nu are niciun viitor!

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

Horoscop O carte folositoare dacofililor. Comorile si detectorul de metale. Cine nu are un trecut, nu are niciun viitor!Horoscop Pe 15 decembrie s-au nascut Nero, Alexander Eiffel, John Hammond, Francois de La Rochefoucauld, Janos Bolyai, Jean Paul Getty, Ioan Luchian Mihalea, A. de Herz, Mircea Olteanu, Cornel Nistorescu.
Horoscop In calendarul crestin-ortodox sunt Sfintii Elefterie si mama sa Antia. Sf. Suzana.
Horoscop Traditional, Sf. Elefterie. Sf. Elefterie este facator de minuni. Da noroc la fetele mari. Se tine si se pomeneste mai ales de femei si de moase. Ele tin mult la sant pentru ca usureaza

Actualitate / stiri Actualitate52 vizite[ Evenimentul Zilei ]

CRIMA DE LA METROU. 1.000 de camere video nu au putut preveni TRAGEDIA. Incident GRAV cu multe semne de intrebare

Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 05:50

CRIMA DE LA METROU. 1.000 de camere video nu au putut preveni TRAGEDIA. Incident GRAV cu multe semne de intrebarePe de o parte, oficialii Politiei Capitalei au explicat ca nu pot urmari, in timp real, toate camerele din subteran, insa procedura este ca, dupa un eveniment care pericliteaza viata sau integritatea unor persoane, sa valorifice filmarile pentru a descoperi eventualii vinovati. Reprezentantii Metrorex, de asemenea, sustin ca ei doar monitorizeaza activitatea care tine de siguranta circulatiei si eventualelele probleme care apar in timpul circulatiei. In conditiile date, un eventual atentat

Actualitate / stiri Actualitate62 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Decizie de ULTIMA ORA privind split TVA. Camera Deputatilor a aprobat legea

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:51

Decizie de ULTIMA ORA privind split TVA. Camera Deputatilor a aprobat legeaCamera Deputatilor a adoptat, miercuri, legea de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA sau split TVA, asa cum este cunoscuta in mediul public.
Legea a fost modificata in Parlament, in special la Camera Deputatilor, fata de forma initiala.
ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII si EVENIMENTELE anului 2017In Camera Deputatilor, legea a fost adoptata cu 163 de voturi pentru si 95 impotriva. Legea a fost modificat in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor.
Astfel, potrivit noilor

Actualitate / stiri Actualitate67 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Romania, in Schengen? ANUNEsUL de ultima ora de la VARFUL politicii europene

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:50

Romania, in Schengen? ANUNEsUL de ultima ora de la VARFUL politicii europeneGianni Pittella, liderului grupului Socialistilor si Democratilor (S&D) din Parlamentul European, a indemnat Uniunea Europeana sa respecte promisiunile facute Romaniei si Bulgariei.
Politicianul afirma ca Romania este pregatita sa ajunga in spatiul Schengen datorita eforturilor depuse si realizarilor pe care le avem in domeniile-cheie.
ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII si EVENIMENTELE anului 2017Romania si Bulgaria "sunt pregatite" sa adere la Spatiul Schengen si trebuie admise

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Deputatii si-au pus scotch pe gura si s-au amenintat cu puscaria

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:50

Deputatii si-au pus scotch pe gura si s-au amenintat cu puscariaDeputatii au revenit ieri, in timpul dezbaterilor legate de modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara si a Legii 317/2004 privind organizarea CSM, la comportamentul de miercurea trecuta, cand au provocat un veritabil scandal tot pe tema Legilor Justitiei.
Daca saptamana trecuta circul parlamentar avea loc la o zi dupa moartea Regelui Mihai, scandalul de ieri s-a desfasurat chair in timp ce liderii coalitiei de guvernare si premierul depuneau un omagiu la catafalcul Regelui Mihai,

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Joi, 15 decembrie 2017

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:50

Joi, 15 decembrie 2017ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII

Actualitate / stiri Actualitate67 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Parerea lui Terente

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:50

Parerea lui TerenteACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Horoscop Hartuire sexuala?! Dar hartuiala bancilor, a firmelor, a operatorilor de sondaje de ce nu este condamnata?

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:50

Horoscop Hartuire sexuala?! Dar hartuiala bancilor, a firmelor, a operatorilor de sondaje de ce nu este condamnata?Horoscop Pe 14 decembrie s-au nascut Paul Eluard, Stan Smith, Jane Birkin, Raj Kapoor, Radu Beligan, Dumitru Solomon, Aura Urziceanu, Serghei Covaliov.
Horoscop O zi de trecere. Anul Nou pe stil dacic a trecut, nu in fiecare zi este sarbatoare! In calendarul crestin-ortodox sunt Sfintii: Tirs, Calinic, Filimon, Arian si Apolonie, iar in "Kalendar", dupa cum am mai spus, o zi de trecere.
Horoscop In noaptea care a trecut am incercat sa vad curentul meteoric al Geminidelor. Nu a fost foarte frig,

Life Show / stiri Actualitate11 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Discutii Iohannis - FMI despre "topaiala fiscal-bugetara"

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:51

Discutii Iohannis - FMI despre "topaiala fiscal-bugetara"Iohannis a criticat, luna trecuta, pachetul de masuri fiscale asumat de coalitia de guvernare, precizand: "Cand am investit acest guvern, am avut o solicitare simpla si clara. I-am rugat sa termine cu topaiala fiscal-bugetara. (...) Guvernul se comporta ca un om care castiga tot mai mult, dar imprumuta mai mult de la banci si lasa datoria in baza copiilor si a nepotilor". Potrivit unui comunicat al Administratiei

Actualitate / stiri Actualitate56 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Basescu ATACA din nou Coalitia de Guvernare: "Impinge Romania intr-o zona gri a Uniunii Europene"

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:50

Basescu ATACA din nou Coalitia de Guvernare: "Impinge Romania intr-o zona gri a Uniunii Europene""Alianta PSD - ALDE impinge din nou Romania intr-o zona gri a Uniunii Europene, intr-un moment in care, la Bruxelles (unde Guvernul Romaniei este total absent), se fac jocurile pentru constituirea nucleului dur al viitoarei configuratii a Uniunii Europene cu 'ritmuri si viteze diferite' (...). Daca aceste nefericite si riscante initiative nu sunt abandonate imediat, Romania va fi aruncata in malaxorul neincrederii europenilor si al comunitatii de afaceri in care, odata intrat, iti trebuie 4-5

Actualitate / stiri Actualitate53 vizite[ Evenimentul Zilei ]

SRI si SIE s-au contrazis in Parlament pe statutul ofiterilor de informatii

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:50

SRI si SIE s-au contrazis in Parlament pe statutul ofiterilor de informatiiPe 20 iunie, in timp ce toata clasa politica fierbea in focul rasturnarii Guvernului Sorin Grindeanu, deputatul Cezar Preda si senatorul Ioan Chirtes, amandoi liberali si amandoi membri in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, au depus in Camera Deputatilor o propunere legislativa privind "Statutul cadrelor de informatii" din toate cele sase structuri secrete ale Romaniei: SRI, SIE, SPP, STS, Directia Generala de Protectie Interna (DGPI) din cadrul Ministerului de Interne si

Life Show / stiri Actualitate17 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Miercuri, 14 decembrie 2017

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:50

Miercuri, 14 decembrie 2017ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Parerea lui Terente

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:50

Parerea lui TerenteACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII

Actualitate / stiri Actualitate45 vizite[ Evenimentul Zilei ]

ATENEsIE la METROU sau TRAMVAI! CRIMINALA RECIDIVISTA in LIBERTATE. IMPINGE oameni in fata trenului. Poate ATACA ORICAND. A UCIS deja o tanara

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 05:50

ATENEsIE la METROU sau TRAMVAI! CRIMINALA RECIDIVISTA in LIBERTATE. IMPINGE oameni in fata trenului. Poate ATACA ORICAND. A UCIS deja o tanaraCrima orobila la statia de metrou Dristor 1. O tanara, in varsta de 25 de ani, a murit dupa ce a fost impinsa in fata garniturii de tren care intra in statie. Fata se afla la mijlocul peronului si, din spusele martorilor, se uita la telefon. Profitand de momentul de neatentie al fetei, o femeie a impins-o, brusc, in fata garniturii. Gestul ucigas, facut cu repeziciune, nu a fost observat de ceilalti calatori care, in momentul in care mecanicul a franat, au crezut ca tanara s-a aruncat sau a

Actualitate / stiri Actualitate87 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Reactia lui SOV in scandalul Chichirau-Nicolae! S-a lasat cu urari de "sfinctere tari" la adresa "jupanesei"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

Reactia lui SOV in scandalul Chichirau-Nicolae! S-a lasat cu urari de "sfinctere tari" la adresa "jupanesei""Jupanita Chichirau
Jupanita din titlu m-a emotionat adanc prin plasticitatea, muzicalitatea si ingenuitatea descrierilor pe care le-a facut la adresa unui parlamentar al Romaniei. Am auzit voci care au spus ca e o femeie vulgara si ca practica sexul anal. De unde pana unde afirmatia unei doamne vizavi de aspectul porcesc al cuiva poate sa confere vulgaritate acestei, pe de o parte, si care este problema fanteziilor ei sexuale, pe de alta parte", scrie Ovidiu Vintu pe Facebook.
ACUM poti vota

Life Show / stiri Actualitate11 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Radiografia scenei politice la un an dupa alegerile parlamentare

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

Radiografia scenei politice la un an dupa alegerile parlamentareSub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD, castigat alegerile parlamentare cu peste 45% si i-au lipsit doar 12 mandate sa formeze de unul singur Guvernul, o performanta atinsa doar de FSN in anul 1990. Social-democratii au cooptat ALDE la guvernare si au semnat un protocol de colaborare parlamentara cu UDMR pentru a-si asigura o majoritate confortabila in legislativ. Principala provocare a PSD-ului a fost punerea in aplicare a programului de guvernare. Social-democratii au crescut salariul minim pe

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Sedinta sobra in Parlament in memoria Regelui Mihai I

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

Sedinta sobra in Parlament in memoria Regelui Mihai IPoema Romana
Sedinta a inceput cu intonarea Imnului national al Romaniei, dupa care s-a tinut un moment de reculegere in memoria Regelui. Atmosfera apasatoare si de liniste care s-a lasat printre parlamentari a fost in permanenta insotita de o fotografie a Regelui Mihai si de un citat din discursul pe care Majestatea Sa l-a tinut in Parlament in anul 2011: "Nu vad Romania de astazi ca pe o mostenire de la parintii nostri, ci ca pe o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri".

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Evenimentul Zilei ]

DEZASTRU la Mondialul de handbal. Romania a fost UMILITA de Cehia si s-a oprit in "OPTIMI"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

DEZASTRU la Mondialul de handbal. Romania a fost UMILITA de Cehia si s-a oprit in "OPTIMI"Soc la Campionatul Mondial de handbal din Germania. Nationala feminina a Romaniei a fost invinsa, luni, de reprezentativa Cehiei, scor 27-28, si a fost eliminata inca din faza optimilor de finala. Echipa antrenata de Ambros Martin n-a facut un meci grozav, in fata unui adversar modest, dar la pauza a condus cu 17-14. Romania n-a avut mari emotii cu cehoaicele si a condus la o diferenta de 3 goluri in majoritatea timpului.

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Indemn pe Facebook: "Atacati sectiile de politie si luati arme si munitii de acolo"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

Indemn pe Facebook: "Atacati sectiile de politie si luati arme si munitii de acolo"Politia Romana face un apel catre cetateni sa fie foarte atenti la aceste indemnuri din mediul online pentru a nu fi victime ale violentelor daca participa la proteste.
ACUM poti vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII si EVENIMENTELE anului 2017"In aceste zile, pe retelele sociale, cetatenii sunt invitati sa participe la o serie de manifestatii publice. Inainte de a da curs invitatiei, recomandam tuturor sa fie atenti cu cine

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Evenimentul Zilei ]

Greseala INCREDIBILA. I-au pus invers gulerul cervical unui fotbalist care a ajuns la spital

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:50

Greseala INCREDIBILA. I-au pus invers gulerul cervical unui fotbalist care a ajuns la spitalMomente de panica la partida Gaz Metan Medias - CS "U" Craiova (scor 0-0), dupa un duel intre Darius Olaru, fotbalistul gazdelor, si Renato Kelici, jucatorul oltenilor. Cei doi s-au lovit cap in cap, iar Olaru a fost dus de urgenta la spital.

Actualitate / stiri Actualitate66 vizite[ Evenimentul Zilei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
La ce sa fii atent cand faci cumparaturi pentru sarbatori! Sfaturi de la veterinari
In acest weekend, vor fi sacrificati primii porci care vor face deliciul meselor de Craciun si de ...
PSD A FOST INVINS! Majoritatea a fost anulata! News alert!
Acest amendament a fost votat si de Eugen Teodorovici, cel care a inclinat decisiv balanta si a ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor