19 persoane arestate pentru ultraj, in urma perchezitiilor din Sintesti. In curtea unui suspect au fost gasiti 50.000 de lei ascunsi intr-o fantana

Sursa: Gandul
Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 16:48
135 citiri
Nouasprezece din cele 30 de persoane audiate in urma perchezitiilor din Sintesti au fost arestate preventiv pentru ultraj, informeaza, vineri, Politia Ilfov.

Politistii ilfoveni au facut, joi, 25 de perchezitii in comuna Sintesti, la locuintele unor persoane suspectate de ultraj si evaziune fiscala.

In urma perchezitiilor au fost audiate 30 de persoane, iar 19 dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzate de ultraj, arata Politia Ilfov, intr-un comunicat de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.