A fost inclusa in Topul celor mai scumpe proprietati din "cartierul miliardarilor"! Cea mai bogata romanca (prietena cu Donald Trump) locuieste la NY intr-un palat de... 14,7 mil $!

Sursa: Cancan
Duminica, 19 Martie 2017, ora 06:11
66 citiri
Cladirea impresionanta, aflata la intersectia dintre 69th Street si Park Avenue, a fost data in folosinta in anul 1933, apartinand la acea vreme de Union Club, unul dintre primele cluburi private din Statele Unite, ai caror membri detineau averi fabuloase. Cu un design aparte, palatul extravagant le-a atras atentia celor doi soti miliardari, care au achizitionat imobilul fara sa ezite. De altfel, nu este prima manevra imobiliara de acest tip pusa la cale de Jenny si John.

Aceasta este cladirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.