A fost schimbat seful Fortelor Terestre. Noul comandant este generalul Marius Harabagiu. In decembrie 1989, el era comandant de companie in unitatea de tancuri acuzata ca a tras in Piata Revolutiei

Marti, 04 Aprilie 2017, ora 10:07
154 citiri
La Bucuresti s-a desfasurat, luni, ceremonia de instalare in functie a noului sef al Statului Major al Fortelor Terestre - cea mai numeroasa categorie de trupe a Armatei Romane.

Fostul sef al SMFT, generalul locotenent Dumitru Scarlat, a predat comanda si Drapelul de Lupta al Statului Major al Fortelor Terestre catre generalul maior Marius Harabagiu. Generalul locotenent Scarlat a fost numit reprezentant militar al Romaniei la NATO si UE la Cartierul General NATO de la Bruxelles.

La randul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.