Actorul Mihai Calin, despre condamnarea lui Dragnea: "Lumea a izbucnit in urale de parca ar fi dat gol Romania in finala Campionatului Mondial"

Sursa: Libertatea
Luni, 17 Iunie 2019, ora 11:51
58 citiri
Din 27 mai, Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei primite in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman.
"Pe 27 (mai - n.red.) am avut o filmare. Cand m-am dus la filmare nu se anuntase sentinta. Toata lumea cu care m-am intalnit la acea filmare se saluta... Dupa Pasti nu te mai saluti cu Salut, Buna, Noroc! Ce mai faci? Ci cu Hristos a inviat! Toti oamenii cu care m-am intalnit ma salutau asa: Uh, am scapat! Sau: E bine, nu? O mare masa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.