Adrian SARBU a IMPAREsIT FLORI la iesirea din PENITENCIAR: "Nu am VOIE sa vorbesc pentru ca stiti cum sunt REGULILE. O sa va spun alta data TOTUL"

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 11:24
50 citiri
Adrian Sarbu va fi plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, au decis magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva si nu mai poate fi atacata de procurorii Parchetului General.

UPDATE Adrian Sarbu a iesit din penitenciar cu un buchet mare de flori pe care le-a impartit jurnalistilor. Acesta a refuzat sa faca vreun comentariu in legatura cu dosarul in care este cercetat. Sarbu a spus ca nu poate vorbi pentru ca asa "sunt regulile". De asemenea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.