AEP a decis sa nu ramburseze PSD banii din campania la europarlamentare. Scandal in partid. Reactia Vioricai Dancila: "Ce nu ne omoara ne intareste!"

Sursa: Libertatea
Joi, 26 Septembrie 2019, ora 07:03
88 citiri
Surse din PSD au declarat pentru Europa Libera ca pe un grup de whatsapp al partidului s-a comunicat informatia ca AEP nu ramburseaza banii, cel mai revoltat fiind europarlamentarul Claudiu Manda.
Premierul Dancila a raspuns pe acel grup, chiar daca se afla in vizita in Statele Unite ale Americii, sustinand ca a facut tot posibilul pentru a rezolva situatia.
Ulterior, presedintele AEP, Constantin Mituletu a declarat pentru Digi24.ro ca institutia pe care o conduce nu va rambursa sumele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.