Afis la o biserica din Navodari: "Lumanarile de alta provenienta nu va aduc niciun folos duhovnicesc". Reactia Arhiepiscopiei: "Sa-L procuram pe Hristos de la El acasa, nu de la mall"

Sursa: Libertatea
Marti, 15 Octombrie 2019, ora 17:57
125 citiri
Fotografia cu afisul pus de Biserica "Sfanta Cuvioasa Paracheva" din Navodari a reaprins spiritele cu privire la activitatile economice ale bisericii.
"Aprinderea lumanarilor de alta provenienta decat cele bisericesti nu va aduce niciun folos duhovnicesc", se arata pe afisul stampilat si semnat de catre Consiliul Parohial.
Criticile aparute in urma viralizarii fotografiei pe Facebook au fost combatute azi chiar de Arhiepiscopia Tomisului, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, preotul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.