Alegeri prezidentiale 2014. Ce spun analistii politici despre prima dezbatere prezidentiala: "Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 05:41
380 citiri
"Cu regret, speram sa fie mai strans, sa am pe bune ce comenta maine si sa se contureze niste linii clare intre candidati. Imi pare rau, dar daca tot am invatat carte la viata mea, imi plac oamenii care vin bine pregattti la emisiuni... N-a fost cazul. Un fel de Brazilia-Germania, dar pe invers", a comentat, pe Facebook, analistul politic, Radu Magdin.
Adi Zabava crede ca dezbaterea ce a avut loc nu va schimba rezultatul alegerilor. "La cum a inceput dezbaterea, fanii fiecaruia il vor vedea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.