Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria Sectorului 1:"Imi asum candidatura pentru responsabilitatea functiei, nu pentru privilegiile ei"

Sursa: Libertatea
Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 17:36
54 citiri
"Imi asum candidatura la Primariei Sectorului 1 pentru responsabilitatea functiei nu pentru privilegiile ei", a declarat, vineri, 22 aprilie 2016, Alexandru Nazare la evenimentul de depunere a candidaturii pentru Primaria Sectorului 1. Nazarea mai declarat ca va continua proiectele bune incepute de administratia liberala si a adresat un apel la responsabilitate reprezentantilor formatiunilor de dreapta, carora le-a cerut sa puna interesul comunitatii inaintea interesului politic. "Uniti suntem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.