Alina Bica, despre cazul Rarinca. "Este abominabil si tine de Burundi. Cred ca numai intr-o tara din lumea a treia se poate intampla asa ceva"

Sursa: Gandul
Joi, 20 August 2015, ora 11:38
61 citiri
Fostul procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Alina Bica a spus, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat cererea sa de ridicare a masurii controlului judiciar, ca urmeaza o perioada in care asteapta sa fie auzita si sa dea declaratii in dosarele in care este judecata.
"Astept sa fiu auzita si sunt sigura ca lucrurile vor sta altfel, pentru ca unde nu sunt lucruri, nu ai cum sa le constati. Si cred ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.