Analiza. Cat pierde Romania in scandalul mutarii ambasadei din Israel. "Nu ne mai putem pozitiona ca un stat-partener UE, ci ca un stat din nucleu-dur al lui Trump"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Mai 2018, ora 05:41
84 citiri
Conflictul dintre Klaus Iohannis si Guvernul Dancila, generat de relocarea ambasadei la Ierusalim, va stirbi credibilitatea Romaniei in ochii partenerilor europeni si va amplifica tensiunile interne, cred specialistii contactati de Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a discutat ieri, timp de o ora, cu premierul Viorica Dancila despre relocarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, o decizie pe care Guvernul a anuntat-o fara a se consulta cu seful statului, demnitarul care, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.