ANALIZA Ce-am avut si ce-am pierdut in primul deceniu european: "La zece ani de la aderare, Romania se afla in plin proces de reevaluare interna"

Sursa: Adevarul
Duminica, 07 Mai 2017, ora 06:06
105 citiri
Pe 9 mai, "Oda Bucuriei" s-a auzit si la Bucuresti in ultimii zece ani. Ziua Europei este sarbatorita si de romani, ca simbol al reusitei Romaniei de a-si indeplini unul dintre cele mai importante obiective strategice postdecembriste: aderarea la Uniunea Europeana. Cate au fost iluzii, cate din asteptari s-au realizat si cat a fost mistificat? Ce mai ramane de facut de aici inainte? Pe 1 ianuarie 2007, in noaptea de Anul Nou, pe strazile din Bucuresti era sarbatoare mare, artificiile erau mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.