Analiza. De unde ia voturi partidul lui Ciolos? "Pare ca ne propune un pariu public: cate voturi de pe dreapta poate obtine un partid cu o doctrina de stanga"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Aprilie 2018, ora 05:39
32 citiri
Partidul lui Dacian Ciolos va rivaliza cu USR si PNL la urmatoarele alegeri, au declarat mai multi specialisti pentru "Adevarul", desi programul noii formatiuni este mai degraba de stanga. Miscarea Romania Impreuna are un electorat similar cu cel al principalelor formatiuni din Opozitie, cred specialistii Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri ca a depus la Tribunalul Bucuresti actele pentru infiintarea Miscarii Romania Impreuna (RO+). La scurt timp au inceput atat mesajele de felicitare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.