ANALIZA Moartea Denisei Raducu scoate la lumina cancerele societatii romanesti: "Suferinta umana nu vine pe ritm de vals sau muzica clasica"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 Iulie 2017, ora 20:59
110 citiri
Moartea cantaretei de manele Denisa Raducu a scos la iveala fata hidoasa a tarii in care traim. Pe de-o parte, reactiile lipsite de compasiune ale unor internauti, care considera ca moartea unei tinere conteaza mai putin pentru ca aborda un gen muzical care nu le place. Pe de alta parte, modul in care unele publicatii si televiziuni au ales sa transforme un eveniment tragic intr-unul senzational in numele audientei. Denisa Raducu a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, dupa ce in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.