ANCHETA in cazul Sarbu la Arestul Politiei Centrale. Doi politisti cercetati disciplinar si mutati la o alta unitate de politie. Unul dintre adjunctii Politiei Capitalei "pedepsit" cu functia

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 14:23
45 citiri
Echipa care l-a scos din arest pe Adrian Sarbu este cercetata disciplinar. Mai intai au fost analizate imaginile si apoi fiecare politist care era in echipa care l-a insotit pe Adrian Sarbu va face declaratii pentru a explica de ce omul de afaceri nu avea catuse.

Update: In urma cu putin timp, Serviciul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directa precizat prntr-un omunicat urmatoarele:

"In urma verificarilor efectuate pana in prezent, cu privire la imaginile difuzate de catre un post ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.