Au inceput audierile in dosarul Carpatica-ASF . Apararea lui Rusanu: "Controalele inopinate se faceau prin ordinul vicepresedintilor"

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 21:21
129 citiri
Fostul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) Dan Radu Rusanu, audiat joi in dosarul ASF-Carpatica, a declarat ca nu i-a cunoscut personal pe ceilalti membri ai grupului infractional la care fac referire procurorii iar pe Marian Mirzac l-a cunoscut numai in context profesional.

Rusanu a mai spus ca nu a existat o interventie a sa pentru ca Mirzac sa ocupe functia de vicepresedinte al ASF si a explicat procedurile potrivit carora se efectuau controale la societatile de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.