Avertismentul lui Basescu catre Putere, dupa taierea bugetelor serviciilor: "Presedintele va retrimite bugetul in Parlament, l-ati inselat!"

Sursa: Libertatea
Joi, 14 Februarie 2019, ora 22:46
47 citiri
"Interventia mea este legata de amendamentele admise pentru SRI si SPP. Vreau sa va atentionez asupra unui lucru, l-ati inselat pe presedinte", a spus fostul presedinte Traian Basescu.
El a spus ca aceste bugete ale SRI, SIE si SPP au fost prezentate presedintelui in urma analizei sarcinilor pe care aceste institutii le au in 2019.
"Guvernul nu a dat curs amenintarilor ca trebuie taiate bugetele, dar o faceti dumneavoastra in Parlament. Ca atare vreau sa va spun ce ar face un presedinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.