Avocata liderului PSD depune plangere impotriva sefilor Curtii Supreme. "Am cerut sa nu se repete agresiunile la care a fost supus domnul Dragnea"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 15:16
86 citiri
Avocata liderului PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca este la Bruxelles unde vrea sa depuna o plangere, alaturi de colegii sai avocati, "fata de modul in care s-au desfasurat ieri evenimentele la Inalta Curte de Casatie si Justitie". Maria Vasii a declarat ca astazi a depus o solicitare si la Curtea Suprema pentru a se lua masuri ca la iesirea din instanta sa nu se repete sicanarile la care a fost Dragnea. "O sa intrebam organismele abilitate de la nivelul Uniunii daca acestea au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.