Avocatul fostei sotii a lui Liviu Dragnea, despre decizia CCR privind completurile specializate: "Pentru cei care au fost condamnati definitiv, in momentul de fata, decizia nu va produce absolut niciun efect"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 03 Iulie 2019, ora 21:36
63 citiri
"Din punctul meu de vedere, asa cum am spus de mai multe ori, pentru cei care au fost condamnati definitiv, in momentul de fata, decizia nu va produce absolut niciun efect. Deci pentru cei care au fost judecati in apel de completele de 5 si in momentul de fata au o decizie definitiva pe care, eventual, si o executa aceasta decizie a CCR e mult prea tardiva si nu va produce niciun efect", a declarat avocatul Adrian Toni Neacsu, conform Mediafax.
Avocatul a dat exemplu speta in care fostul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.