AVRAHAM MORGENSTERN, judecat in LIPSA pentru evaziune. Avocata omului de afaceri prieten cu RADU MAZARE cere trimiterea cauzei spre rejudecare

Miercuri, 09 August 2017, ora 15:47
54 citiri
Un apropiat al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern a fost arestat preventiv in lipsa si este cautat din 31 mai, dupa ce nu s-a mai prezentat la proces.

La ultimul termen in apel, avocata omului de afaceri a solicitat trimiterea cauzei spre rejudecare, pe motiv ca decizia pe fond nu a fost motivata de judecator.

"Am lecturat decizia cu mare atentie. V-as spune cu tristete ca nu am inteles-o. Este una dintre putinele hotarari judecatoresti care nu face trimitere la probe. Treisprezece martori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.