Basescu, despre Raportul Comisiei privind alegerile din 2009: O prostie. Maior, Coldea si Kovesi s-au adunat la Oprea pentru ca "nu stiau in ce parte sa se duca"

Sursa: Gandul
Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 23:48
53 citiri
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, la TVR 1, ca raportul Comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009 este "o prostie" si ca alesii nu au putut dezlega "misterul" sufrageriei lui Oprea, afirmand ca Maior, Coldea si Kovesi s-au adunat pentru ca "nu stiau in ce parte sa se duca".
"Alegerile au fost validate de CCR. (...) Rasturnarea s-a produs pentru ca Geoana a simtit nevoia (...) sa faca un dus fierbinte la Vantu. (...) (Raportul Comisiei de ancheta-n.r.) este o prostie. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.