Basescu ii cere lui Iohannis sa nu-l valideze pe Teodorovici la Finante. "E un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix"

Sursa: Gandul
Duminica, 29 Martie 2015, ora 17:00
48 citiri
Fostul sef al statului ii transmite lui Klaus Iohannis sa nu-l accepte pe Eugen Teodorovici ca ministru de Finante, avand in vedere ca a votat impotriva solicitarii DNA privind retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova.
O decizie contrara, spune Traian Basescu, ar fi un semnal care l-ar trimite pe Iohannis "in bratele turnatorului Felix".
"Domnule presedinte Iohannis, inteleg ca v-ati inteles cu V. V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.