Basescu il acuza pe Iohannis de o "mare eroare politica" in relatia cu Ucraina: "Am parasit bosumflati campul de batalie"

Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 19:07
65 citiri
Fostul sef de stat Traian Basescu a catalogat, duminica, drept o "mare eroare politica" decizia presedintelui Iohannis de a-si anula vizita in Ucraina si de a respinge vizita la Bucuresti a presedintelui Parlamentului Ucrainei, in conditiile in care noua lege a educatiei inca nu a fost promulgata.

"Este doar o parere...Anularea vizitei presedintelui Iohannis in Ucraina si respingerea vizitei la Bucuresti a presedintelui Parlamentului Ucrainei reprezinta o mare eroare politica, in conditiile in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.