Basescu: "Interzicerea gratierii si amnistiei pentru coruptie nu va putea fi introdusa in Constitutie; coruptii sunt primii recuperabili pentru societate"

Sursa: Libertatea
Luni, 17 Iunie 2019, ora 21:46
34 citiri
"Nu cred ca va putea fi gasita o formula de introducere in Constitutie a acestui punct (...) Cum rezolvi prima intrebare de la referendum? Va fi respinsa de CCR. Nu exista stat civilizat in care gratierea sa nu functioneze ca institutie. Nu poti crea un segment de infractori care sa nu se bucure de acest drept", a declarat Traian Basescu.
In plus, el a invocat faptul ca s-ar ajunge in situatia paradoxala in care de gratiere pot beneficia pedofilii, criminalii si talharii, nu si coruptii. "Pai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.