BESTIA care a lovit cu PUMNUL in fata o salvamontista a RAPIT un jurnalist si a pus CAINII pe el. Povestea incredibila a tanarului care a fost dus in CAMP si BATUT cu pumnii si picioarele

Luni, 08 Februarie 2016, ora 15:35
338 citiri
Interlopul Sorin Constantin Palesica, cel care a batut cu cruzime o tanara salvamontista in Straja, este protagonistul unui scandal de proportii. Potrivit presei, interlopul, bine cunoscut in Lupeni, a rapit un jurnalist din Petrosani in anul 2006.
In martie 2006, Lucian Mihaiasa a fost rapit din fata unei televiziuni locale de trei recuperatori, care l-au fortat sa urce intr-un taxi, apoi l-au sechestrat simaltratat. Barbatul a fost gasit a doua zi intr-o balta de sange, in Defileul Jiului.
A ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.