BOMBA BLACK CUBE. SPIONII ISRAELIENI trebuiau sa verifice "PETELE NEGRE" din BIOGRAFIA LUI CODRUEsA KOVESI. Suspiciuni de LUARE DE MITA, FALSIFICAREA declaratiei de avere, SANTAJAREA de catre SERVICIILE SECRETE, LUARE DE MITA.

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 11:21
183 citiri
Articol publicat pe blogul lui Ion Cristoiu: "Potrivit Depozitiei Dan Zorella in fata inspectorului LAVAH 433, din 27 iunie 2016, dupa prima intilnire de la Bucuresti cu Daniel Dragomir, din 1 februarie 2016, cind Daniel Dragomir a vrut sa se asigure ca firma Black Cube ar fi interesata de Proiectul sau, pe 7 martie 2916, dupa o tacere de aproape o luna, fostul ofiter SRI l-a contactat si l-a anuntat ca e gata sa inceapa proiectul. Pe 16 martie 2016, Dan Zorella a venit la Bucuresti. La ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.