Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, ameninta: E posibil sa ne ridicam de la masa si sa nu mai platim nimic!

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Mai 2017, ora 08:59
83 citiri
"Jean-Claude Juncker crede ca UE este Hotel California unde poti sa faci check-out si, de fapt, sa nu mai poti pleca niciodata de-acolo", a afirmat Boris Johnson, ministrul britanic de Externe, intr-un interviu pentru Daily Telegraph, contestand o eventuala nota de plata pe care Uniunea Europeana ar putea s-o trimita Marii Britanii, ca factura pentru BREXIT. Boris Johnson se refera la ultimul pasaj din celebra melodie a formatiei EAGLES: Ultimul lucru pe care mi-l amintesc e ca eu/ Alergam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.