Bucuresteanul anti-megamoschee a adus sute de cruci si preoti raspopiti pentru o slujba pe locul oferit musulmanilor. Fost calugar: "Am venit de prosti ce suntem"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 17:11
57 citiri
UPDATE 19.30 Dupa infigerea crucilor in pamant, evenimentul organizat pe locul unde se va construi o megamoschee s-a incheiat. UPDATE 18.40 Oamenii prezenti au luat cate o cruce in mana si s-au strans in jurul altarului improvizat, asteptand sa inceapa slujba de sfintire. Toata lumea se roaga si se inchina si spun ca nu vor megamoscheea. Se spune "Tatal Nostru" in cor. "Preasfintite, avem nevoie de dumneavoastra. Vrem sa stati langa noi. Daca nu sunteti de partea noastra, sunteti impotriva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.