Bucuresteanul care a pornit razboiul cu marea moschee ataca din nou: "Imi fac catapulta si arunc cu maruntaie de porc peste lucrari. O sa ung asfaltul cu untura"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 26 August 2015, ora 14:17
30 citiri
Catalin Berenghi, patronul cafenelei Krishna Caffe, spune ca nu are de gand sa renunte la planul lui, desi Iusuf Murat, liderul spiritual al musulmanilor, da asigurari ca cea mai mare moschee din Europa va crestina va fi construita pe un teren de langa Romexpo, chiar daca bucuresteanul a ingropat doi purcelusi de lapte in pamantul pe care urmeaza sa fie ridicat lacasul de cult.

"Fata de cele petrecut luni, 24 august, ca unul care prin vocatie si practica religioasa zilnica sunt in permanenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.