Cat de departe merge frica razbunarii lui ADRIAN CORDUNEANU? Un iesean speriat de moarte nu face niciun pas fara politisti inarmati!

Sursa: Cancan
Marti, 05 Aprilie 2016, ora 12:11
70 citiri
Agentul de vanzari care ar fi fost santajat de Adrian Corduneanu este pazit permanent de catre autoritati. Barbatul a mers, luni, la serviciu insotit de doi politisti al caror rol este de a se asigura ca barbatul nu va fi victima unei razbunari a clanului Corduneanu, scrie presa ieseana.

Masurile de securitate exceptionale impuse de autoritati in dosarul in care liderul interlop Adrian Corduneanu a fost arestat pentru santaj par sa fie desprinse dintr-un film cu mafioti nororii. Agentul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.