Cat de periculoasa este marea moschee? Opiniile specialistilor despre cel mai controversat proiect musulman din Romania

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Iulie 2015, ora 00:51
107 citiri
Bazata pe date concrete sau doar pe informatii vehiculate, opinia publica este divizata de proiectul Muftiatului Cultului Musulman din Romania, care doreste construirea la Bucuresti a unui centru care sa cuprinda o mare moschee, o biblioteca, o cantina sociala si doua sali de curs pentru scoala de weekend a copiilor. "Dorim sa contracaram focarele islamiste care functioneaza in moscheile neautorizate din Bucuresti si din tara", a precizat muftiul Iusuf Murat.
Insa interpretarile date ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: constanta marea moschee muftiatul cultului musulman muftiul iusuf murat cristian diaconescu ioan talpes claudiu saftoiu traian ungureanu andrei oisteanu cristian preda traian basescu