Catalin Radulescu, atac furibund la adresa lui Oprisan, Zetea si Negoita: "V-ati impartit din nou pe gasti si vreti sa luati cate o bucata. Dar daca dam noi inregistrari cu discursurile voastre din CEx?"

Sursa: Libertatea
Sambata, 22 Iunie 2019, ora 17:59
107 citiri
"Am tacut o perioada, nu pentru ca ar fi putut sa imi impuna cineva ci pentru ca am voit sa observ sacalii care doresc sa se infrupte din acest partid , urmarind ca de obicei numai interese de grup sau interese personale si nu interesul partidului meu", a scris Radulescu, in mesajul postat pe pagina de Facebook.
El le reproseaza colegilor ca au incercat sa faca din Liviu Dragnea singurul vinovat pentru scorul obtinut la alegerile europarlamentare si apoi s-au repezit sa ocupe functii iin partid. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.