Cati romani tine in spate un contribuabil la Sanatate. Specialisti: "Intr-un sistem deficitar, banii se scurg prin multe canale dubioase"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Iulie 2016, ora 04:02
55 citiri
Doar 8,4 milioane de romani contribuie, efectiv, la sistemul de asigurari de Sanatate, achitand contributia lunara. Desi spun ca banii putini care se aduna in sistem au drept consecinta directa actul medical de o mai proasta calitate, specialistii afirma ca asigurarile private de sanatate reprezinta o solutie doar pentru cei cu venituri mari. Desi 17 milioane de romani sunt asigurati in sistemul de asigurari sociale de sanatate, doar 8,4 milioane platesc, efectiv, contributia lunara, au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.