Ce implicare are Ponta in afacerile lui Sova, pentru care DNA cere arestarea fostului ministru. "Nu ma spal pe maini de nimic, dar e o poveste falsa"

Sursa: Gandul
Duminica, 15 Martie 2015, ora 20:18
40 citiri
"Povestea asta cum eu cu Sova am facut la Turceni si Rovinari este spusa de Mantog, azi in inchisoare, si de Macovei, care ar trebui sa fie tot pe acolo, dar inca nu a ajuns. De sapte ani, toate institutiile statului - ANAF, ANI, DNA - au verificat si au confirmat ca, in 2007, nu aveam nicio treaba cu contracte cu Turceni si Rovinari, ci erau ale cabinetului de avocatura Dan Sova. Deci, nu ma spal pe maini de nimic, dar e o poveste falsa, pe care nu au reusit sa o foloseasca. Nu cred ca o s-o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.