Ce SFATURI ii dadea Dan Voiculescu lui Codrut Seres: "Dar daca te intreaba de mine: domn'e, domnul Voiculescu este pentru mine un al doilea parinte. Noi cand o sa fim la putere o sa hotaram!"

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 14:23
83 citiri
Fostul ministru PC al Economiei si Comertului Ioan Codrut Seres a primit astazi o condamnare de 4 ani si 8 luni pentru tradare prin transmitere de secrete. Sentinta este definitiva, iar fostul ministru urmaeza sa fie incarcerat. Tot astazi, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins recursul in casatie depus de Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA.

Codrut Seres (46 de ani) a fost senator PC in legislatura 2004-2008, ales in judetul Maramures si a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.