Ce spun romanii despre majorarile salariale pe care le primesc profesorii, comparativ cu angajatii primariilor: "Nu este echitabil" / "Sa fie platiti in functie de rezultate"

Sursa: Libertatea
Joi, 29 Iunie 2017, ora 10:25
119 citiri
Ce spun romanii despre majorarile salariale. Profesorii primesc majorari de pana la 20%, in timp ce angajatii primariilor de pana la 50 %. Libertatea a lansat o dezbatere pe acest subiect pe pagina de Facebook Libertatea, iar parerile romanilor au fost impartite. Daca unii considera ca profesorii merita sa primeasca mai multi bani, altii invoca rezultatele slabe la examenele de Bacalaureat si Evaluarea Nationala, ori numarul de zile libere pe care acestia le au intr-un an. Legea salarizarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.