Ce spune Eugen Teodorovici despre situatia companiilor de ridesharing: "Nu sunt adeptul unor taxe, ci al unor reguli putine, simple"

Sursa: Libertatea
Marti, 21 Mai 2019, ora 17:55
60 citiri
"Aici este mult de lucru la nivel de guvern. Daca nu ma insel, chiar maine (miercuri, n.r.), la Ministerul Transporturilor, m-a sunat si colegul meu, domnul ministru Cuc, pentru a avea reprezentanti la aceasta discutie - Transporturi, cu cei de la Dezvoltare si cei de la Finante... Chiar daca unii incearca sa ma situeze in aceasta zona ca cel care pune taxe (...) nu sunt adeptul unor taxe. Sunt adeptul unor reguli putine, simple, dar pentru toti cei care trebuie sa le aplice. Eu am recomandat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.