Cine este Ghita Macelaru, romanul ajuns celebru datorita salamului "steagul rosu". "Am pastrat vechea reteta, dar am adus si cateva imbunatatiri"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 20:35
219 citiri
Ghita Cionca, cunoscut drept Ghita Macelaru, a inceput de un an o afacere de familie prin care prepara si comercializeaza mezeluri dupa retete traditionale. Are 56 de ani, este din localitatea aradeana Pecica, de acolo de unde sotii Ceausescu cumparau painea pentru consumul zilnic. Este macelar de profesie si duce mai departe o alta traditie importanta in Pecica.
Salamul, carnatii, dar si celelalte mezeluri preparate de el ajung atat pe mesele romanilor, cat si a strainilor. Cel mai des, al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.