Cine este omul care a declansat uriasul scandal de coruptie al medicului Lucan. "Colaborarea dintre noi s-a intrerupt cand am aflat ca face trafic de organe"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 17:49
72 citiri
Dosarul lui Mihai Lucan, medicul acuzat de delapidarea Institutului Urologic si de Transplant Renal Cluj, a pornit de la plangerile lui Emanuel Ungureanu, fost angajat al Institutului, care avea printre atributii convingerea familiilor persoanelor aflate in moarte cerebrala sa doneze organele pentru transplant. "Colaborarea mea cu Lucan s-a intrerupt cand am aflat ca Lucan face trafic de organe", povesteste pentru "Adevarul" Emanuel Ungureanu, omul de la care a pornit unul dintre cele mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.