Cine l-a "spalat" pe "doctorul" Gabriel Oprea. Membru CNE: "Se face in prezent confuzie intre copiat si plagiat. Oricine poate sa copieze o carte intreaga"

Sursa: Gandul
Marti, 08 Septembrie 2015, ora 21:00
54 citiri
In luna iulie, Consiliul National de Etica a adoptat o hotarare prin care a aratat ca suspiciunile de plagiat in cazul tezei de doctorat a lui Gabriel Oprea nu se sustin. "In urma sesizarii avand ca obiect teza de doctorat elaborata de domnul prof. univ. dr. Gabriel Oprea, Consiliul National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii, singurul organism abilitat pentru solutionarea acestui tip de sesizari la nivel national in cazul persoanelor care ocupa functii de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.