Clotilde Armand despre bugetul Sectorului 1 al Capitalei: fondurile europene sunt inexistente, nivelul de indatorare este la cote "prea ridicate", cheltuielile sunt "excesiv de mari"

Luni, 27 Martie 2017, ora 17:22
52 citiri
Proiectul de buget pe anul 2017 propus de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, nu corespunde viziunii USR, se ridica la 1,36 miliarde de lei, iar partea de cheltuieli inregistreaza o crestere de 18 procente fata de anul trecut, a declarat, luni, Clotilde Armand, consilier USR in cadrul Consiliului Local al Sectorului 1.
"Proiectul de buget nu se bazeaza pe o strategie de dezvoltare urbana pluri-anuala a sectorului, nu acorda prioritate investitiilor - 87% dintre cheltuieli sunt destinate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.