#Colectiv. Raspunsul lui Arafat la intrebarea care a stat pe buzele tuturor: de ce ranitii nu au fost transferati in strainatate de la inceput?

Sursa: Gandul
Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 18:25
77 citiri
"Cei care au cerut aceasta demisie, oameni simpli n-am vazut, oameni implicati si anumite emisiuni, posturi de televiziune - da, am vazut. In primul rand era o situatie de dezastru. Acolo nu consider ca sistemul de urgenta a neglijat sau a facut ceva in care sa spui ca trebuie sa plece oamenii din sistemul de urgenta, sa plec eu sau sa plece altul. Dar eu am zis de mai multe ori - daca mi se cere, plec, nu se pune problema. Nu aveam motiv in timpul in care eram la maxim in lucru sa vin sa spun: ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.