Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti: Dan Pavel avea dreptul sa-i dea "recomandari" lui Gigi Becali, dar nu trebuia s-o faca! In plus, trebuia sa le trimita si lor o copie a cartii in cauza!

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 14:21
179 citiri
Solicitata sa analizeze faptul ca doi conferentiari ai Universitatii din Bucuresti (UB), Dan Pavel si Monica Ardeleanu, au dat recomandari pe lucrarile scrise in inchisoare de George Becali si Floricica Gheorghe, Comisia de Etica a UB constata ca cele doua cadre didactice nu au incalcat vreo reglementare legala, dar au adus prejudicii de imagine institutiei de invatamant. In plus, explicatiile pe care acestia le-au dat prin e-mail "n-au fost satisfacatoare".

Comisia de Etica a solicitat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.