Concluzia anchetei lui Raed Arafat, in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc: "S-au respectat toate tehnicile. Masura pernei pneumatice a fost una exceptionala"

Sursa: Gandul
Duminica, 24 Mai 2015, ora 16:23
41 citiri
Raed Arafat a explicat duminica, intr-o conferinta de presa, cum s-a desfasurat evenimentul incheiat tragic vineri, spunand ca salvatorii si negociatorii au respectat toate procedurile si tacticile in astfel de cazuri, precum si ca pe larg dezbatuta in public solutie a saltelei pneumatice a fost una exceptionala. Mai mult, victima a sarit chiar cand pompierii au luat decizia sa umfle totusi perna, cu toate riscurile ca femeia sa se agite si sa sara din cauza zgomotului. Arafat a explicat ca in ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.